11 Haziran 2009 Perşembe

"TEKNOLOJİ , ESTATİK VE YARATICILIĞIN MÜKEMMEL UYUMU"


MES Asansör ihtiyacınıza uygun kabin ve iç tasarımı için sınırsız denebilecek imkânlar sağlar. tüm uğraşımız daha rahat hareket edebilen bir dünya için. Asansör, konusunda dünyanın önde gelen firması olmanın getirdiği sorumlulukla ve "önce insan" prensibiyle çalışıyoruz. Türkiye'de önemli projelere imza atmaya hazır olduğumuzu gerçekleştirdiğimiz projelerde ise satıştan montaja, bakımdan teknik desteğe kadar tüm detaylarıyla hizmet veriyoruz. Geleceğin bugünden daha hızlı olacağının bilinciyle harikalar yaratmaya devam ediyoruz.
Biz biliyoruz ki gelenek yaratmak çok zor ve zaman alan bir yoldur. MES Asansör Taşıma Sistemleri San.Tic.A.Ş. SEYAK Markası ile, 20 yıllık kalite geleneğini ve tecrübelerini yeni bir yüzyılın ilk yıllarında da sizlere yine en iyiyi sunma çabası içersindedir . Bu yüzden "SEYAK" imzası firmamızın prestijidir.Tesisini gerçekleştirdiğimiz asansörler 95/16 CE Direktifine 95/16/AT yönetmeliğine ve EN 81 Standartlarına uygun olarak montajı yapılmaktadır.Kabin ve kabin karkasları kompanentlerimizi, asansör aksam üreticisi olarak ülkemizde imalat yapan ve tüm Avrupa'daki en iyi üreticiler arasında yer alan WITTUR ASANSÖR SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.'den temin ediyoruz.
MES' ın teknoloji ve estetikte yakaladığı mükemmellik, panoramik asansörlerde tümüyle ön plana çıkmaktadır. Redüktörlü ve hidrolik asansörlerdeki mühendisliğini, transparan estetikle bütünleştiren MES çok çeşitli panoramik kabin dizaynları sunmaktadır.
Hidrolik asansörler 7 veya daha az katlı trafiği çok yoğun olmayan binalarda kullanılmaktadır. MES Hidrolik asansörler konusunda da uzmandır. Proje grubumuzun getirdiği hidrolik çözümlerin tesisini başarıyla gerçekleştirirken, en kaliteli hidrolik üniteleri ve pistonları kullanmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder